ANIVERSARI CN CALDES




EL DIA 7 DE FEBRER, EL CLUB NATACIÓ CALDES VA FER 60 ANYS !!!
El CN Caldes, va néixer la nit del 7 de febrer de l’any 1956, a la sala de plens de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Es va fer una assemblea constituent en la que 82 persones van prendre els acords oportuns per a constituir el Club Natació Caldes.
En primer lloc, es va constituir una Junta Directiva i el segon pas, va ser la decisió de fer uns Estatuts i presentar-los a la Federació Catalana de Natació. I per últim, es va acordar de construir una piscina, essent la principal finalitat del Club, la pràctica de la natació esportiva i recreativa.
Per a poder construir aquesta piscina, es demana una subvenció a la Diputació i un cop rebuda l’ajuda es comença a fer el vas de la piscina en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de la Vila.
La inauguració oficial de la piscina descoberta es va fer el dia 18 de juliol del 1956. A partir d’aquí es van anar fent millores en els serveis al voltant de la piscina, com la pista poliesportiva, els vestidors, els filtres per a la depuradora d’aigua...., fins que al 1968 es va construir la piscina coberta.
A dia d’avui, el Club ha anat millorant de forma continuada en serveis i en prestacions. Ha participat en la construcció de les noves instal·lacions de Les Cremades i ha augmentat el nombre de seccions. Es fan més activitats i naturalment, tot això ha comportat un augment de socis.
Ara, el Club Natació Caldes, gestiona les noves instal·lacions municipals Les Cremades i també les instal·lacions de La Font dels Enamorats.
Durant tot l’any 2016 el Club organitzarà diferents actes per a commemorar aquests 60 anys.
Felicitem-nos. Tots formem part d'aquesta història.

Comentaris